phpbb-auction.com Forum Index phpbb-auction.com
Download, Support, Documentation
 
Donate to phpbb-auction.com to support the project


phpbb-Auction
  Home
   - News
   - Bug report/Patches
   - Future Features
  Demo
  Downloads
   - Version 1.3m  (Core /Lang /Mods)
   - Version 1.2m  (Core /Lang /Mods)
   - Version 1.0m  (Core /Lang /Mods)
   - All
  Services
  Documentation
   - Features
   - Documents
   - How-Tos
   - About
  Support
   - English
   - German
  Development
   - Changlog
   - Requests
   - Team
   - CVS
  Community
   - Website of the Month
   - Websites
   - Community Forum
   - Member

Navigation
FAQFAQ
SearchSearch
UsergroupsUsergroups
RegisterRegister
ProfileProfile
Log in to check your private messagesLog in to check your private messages
Log inLog in

Forum
Changing start time auctions
Sun Feb 07, 2010 4:33 am FR
Easy: what code to use to update sql table?
Fri Oct 16, 2009 8:39 am guyb
Unlimited products(downloads)
Wed Oct 14, 2009 7:09 pm hoimyr
Seller chooses currency
Sun Oct 11, 2009 8:00 pm hoimyr
Cant select end date without getting error
Sun Oct 11, 2009 6:43 pm hoimyr

About
Author: FR
Credits:
Brookfresh, Brad Lawryk, Crogon, DaMysterious, EklipzeDesigns, ML, musashi, phpBB Group, phpBB-Auction-Team, php-styles, sanman, Tel, Vampy, wGEric

Supported Sites





Statistics
User: 18064
Posts: 18401
Latest User: VermoheLeaks

New Offer Problem

 
Post new topic   Reply to topic    phpbb-auction.com Forum Index -> Community
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mjairo145
Small-Cap Auctioneer
Small-Cap Auctioneer


Joined: 28 Aug 2005
Posts: 8
Location: Connecticut

PostPosted: Sun Aug 28, 2005 5:38 pm    Post subject: New Offer Problem Reply with quote

Hi i recently installed phpbb auction onto my site and i love it. However, i'm having a small problem with posting new offers, the "new offer" image along with other auction images are not showing up. I can click on the broken link where the image should be and it brings me to the form, however I would like the images to show up. They are uploaded to the site in the directory that I am 90% sure is correct, however they do not show up. Please tell me where the images should be located, I may have accidentally put them in the wrong directoy. Thank you
Back to top
View user's profile Send private message
FR
Site Admin
Site Admin


Joined: 26 Jan 2004
Posts: 1764
Location: root directory

PostPosted: Mon Aug 29, 2005 11:40 am    Post subject: Reply with quote

do you use subsilver as the style ?
_________________
Want to say thank you. Use my Amazon Wishlist
Meet the world on movie-on.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
mjairo145
Small-Cap Auctioneer
Small-Cap Auctioneer


Joined: 28 Aug 2005
Posts: 8
Location: Connecticut

PostPosted: Mon Aug 29, 2005 10:57 pm    Post subject: Reply with quote

i figured it out, thanks-- it was a stupid mistake on my part
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    phpbb-auction.com Forum Index -> Community All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


phpbb-auction.com - Developed by www.digital-media-lab.com
Sponsored by: www.globibo.com - www.learn2go.de - www.talentone.org - www.language-school.in - www.ping-ke.cn